Fitter & Vitaler
bij Atrium

Lees meer

NIEUWS.

28 MAART, 2020

Corona update - compensatie 28 maart 2020

Beste Atrium Sporter,

 

Per 16 maart heeft de overheid alle fitnessclubs gesloten. Zoals afgesproken komen we even terug op de verplichte sluiting en op de compenserende maatregelen voor de periode dat wij gesloten zijn en waarschijnlijk zullen blijven.

Waarom betalen terwijl de club dicht is? Eén van de redenen is ons fantastisch team van medewerkers. Zij zijn de drijfveer achter onze club en werken achter de schermen keihard om onze club en hun gezin draaiende te houden. Wij willen hen de komende tijd zekerheid en stabiliteit bieden tot er meer duidelijk is over de aangevraagde NOW. Wij begrijpen dat dit vervelend kan zijn, maar het is voor ons de enige oplossing op dit moment.</strong>

We kijken vooruit en houden rekening met mogelijk een langere periode van sluiting. Wij doen er alles aan om je op afstand zo goed mogelijk te bedienen door online filmpjes te plaatsen en hebben wij een serie workouts gekocht zodat je gratis gebruik kunt maken van Fitsnacks.tv en Les Mills on Demand, Dit biedt jou bijvoorbeeld BodyBalance, BodyPump, Combat en veel leuke lessen voor de kinderen, zoals Born to Move. Waardoor wij je inspireren zo gezond mogelijk te leven.

 

Compensatieregeling abonnementen De maand april is geïncasseerd met 20 % korting, Voor velen zal ik dit uitleggen, in de voorwaarden van je contract staat dat wij 2 weken per jaar mogen sluiten, dit is de periode 16 maart t/m 30 maart. De maand april is pas open op 6 april, dus 6/30, ook wel 20%. Dus tot nu toe hebben we jullie volledig gecompenseerd en dat blijven we doen!

Hoe ziet de compensatie er dan uit voor de volgende periode? Om de pijn enigszins te verzachten hebben we het volgende voor jou bedacht: Compensatie voor de periode dat je geen gebruik kunt maken van de club na 6 april a.g.v. de coronacrisis.

Je ontvangt zodra we weer open mogen, een voucher met een tegoed voor de tijd dat de club dicht was na 6 april. Dit plakken wij achter je lidmaatschap. Je kunt er ook voor kiezen om deze voucher cadeau te doen aan een familielid, vriend of kennis. Zo laat je hun ook kennis maken met FeelGoodclub Atrium en misschien sporten jullie straks wel samen!

Wij begrijpen dat wij een beroep doen op je loyaliteit waardoor Atrium kan blijven bestaan.

Hoe nu verder? Op grond van de wet is ontbinding van de tussen ons gesloten overeenkomst 'gelet op de bijzondere aard van de situatie' niet mogelijk. Ook het opschorten van jouw betalingsverplichting over de periode dat we verplicht gesloten zijn, zou desastreuze gevolgen hebben en is niet mogelijk. Op dit moment is het voor ons dan ook onmogelijk en onredelijk om je te compenseren. We vragen je dan ook vriendelijk om betalingen niet te storneren, omdat dat enkel in meer en hogere kosten resulteert. Het spijt ons je hierover niet  anders te kunnen berichten. Dit houdt ook in dat we nu de komende maanden wel weer 100% zullen incasseren.

Opzeggen Mocht je alsnog jouw abonnement willen beëindigen, dan hanteren wij dezelfde voorwaarden voor opzeggen als gebruikelijk. Je kunt dan een e-mail sturen naar info@atriumsport.nl met jouw gegevens, handtekening en reden van opzegging, hiermee vervalt wel alle recht op compensatie.

Wij als team, van 14 enthousiaste Atrium medewerkers, waarderen jouw steun enorm en hebben begrip voor jouw persoonlijke situatie en visie. Indien je vragen hebt mail dan naar info@atriumsport.nl . Heeft u behoefte te reageren i.v.m. een persoonlijkere situatie dan vraag ik u te mailen naar eric@atriumsport.nl

Uitlenen sportmaterialen, indien we langer dicht moeten blijven? Om u komende periode zoveel mogelijk te faciliteren in uw sport activiteiten zal Atrium sportmaterialen beschikbaar stellen zodat u thuis uw sportactiviteiten kunt vervolgen. Wij doen een beroep op uw sociale verantwoordelijkheid om niet alle materialen te reserveren, maar één optie te kiezen om op deze wijze iedereen de kans te geven iets van sportmaterialen te kunnen lenen. Per huishouden mag er 1 set worden gereserveerd.

De volgende materialen stellen wij tot beschikking voor onze leden: Body Pump set: Body Pump set bestaat uit een halter, twee sluitingen, twee schijven van 1kg, 2.5kg en 5kg Step: Je ontvangt een Reebok step.

Dumbells A: per set van 4 kg Dumbells B: per set van 5 kg Dumbells C: per set van 10kg Medicijnbal: per 1 bal

Maar let op : op is op! 1e melding krijgt een set, maar blijf hier ook solidair in, we hebben namelijk niet voor iedereen een setje.

Hoe te reserveren? Mail naar info@atriumsport.nl en vertel wat je wil lenen.

Spinningfietsen Wij lenen spinningfietsen uit aan leden die in de huidige situatie niet in de mogelijkheid zijn om buiten te fietsen, dagelijks te bewegen en in de risicogroep vallen. Je hoeft geen spinninglessen gewend te zijn om gebruik te maken van dit aanbod. Wij roepen op dat wanneer je wel buiten kunt fietsen, kan wandelen en goed mobiel bent geen beroep te doen op onze spinningfietsen.

Indien je een beroep doet op het lenen van een spinningfiets zullen wij eerst beoordelen of je in aanmerking komt op basis van bovengenoemde criteria. Je betaalt een borg van €150,- die je volledig terugkrijgt na het retourneren van de spinningfiets in originele staat. (je moet wel zelf het transport regelen). Indien je interesse hebt in een spinningfiets, stuur dan een e-mail met jouw naam, contactgegevens en motivatie naar info@atriumsport.nl en je zal vervolgens geïnformeerd worden over het vervolg.

Met vriendelijke groet,

Atrium Team

Groepslessen
fixed-col-3-img1

Bij Atrium bieden wij veel verschillende soorten groepslessen aan. Kijk eens verder om te zien welke groepslessen bij jou passen!

LEES MEER
Leefstijlprogramma
fixed-col-3-img1

Maak nu kennis met ons Leefstijlprogramma. Voor een andere levensstijl is meer nodig dan alleen sporten. Lees nu meer over dit unieke programma

LEES MEER
Fitness
fixed-col-3-img1

Kom nu Fitnessen bij Atrium. Wij zijn 24 uur per dag geopend en bieden naast fitness ook personal training. Kijk snel verder om te zien welk fitness abonnement bij jou past

LEES MEER

Personal Training bij Atrium

Nog sneller je doelen halen met je personal trainer van Atrium Sport

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op >>
logo-ico