Fitter & Vitaler
bij Atrium

Lees meer

Openingstijden

Er wordt nu buiten gesport achter het pand van Atrium. We hebben verschillende soorten groepslessen en fitness buiten. We hebben hard gewerkt dit mogelijk te maken. Er zijn ook tenten geplaatst ivm de regen of de felle zon.

We starten 1 juli weer binnen!!

Voor de groepsles is het wel noodzakelijk om de training te reserveren. Er mogen maar een max. aantal mensen tegelijk binnen aanwezig zijn. Ben je lid of wordt je nieuw lid dan ontvang je via email een activeringslink voor de app van dewi online. 

Binnen en buiten sporten doen we volgens de richtlijnen van het RIVM:

1,5 m afstand, voor en na het sporten de handen wassen/desinfecteren, geen gebruik van de kleedkamers,  het reinigen na gebruik van een fitnesstoestel, max aantal personen per ruimte en als je zelf of een gezinslid zich ziek voelt dan blijf je thuis.

Per 1 juli openingstijden van 6:00-24:00

Reguliere openingstijden receptie:

Maandag 9:00-22:00

Dinsdag 9:00-22:00

Woensdag 9:00-12:00 en 16:00-22:00

Donderdag 9:00-22:00

Vrijdag 9:00-12:00 en 16:00-20:30

Zaterdag 9:00-12:00

Buiten deze reguliere tijden is het verplicht te reserveren voor het gebruik maken van de fitness ivm het waarborgen van de RIVM regels. Heeftu hulp nodig met de app, vraag het ons gerust. 

 

Tot snel!

Groepslessen
fixed-col-3-img1

Bij Atrium bieden wij veel verschillende soorten groepslessen aan. Kijk eens verder om te zien welke groepslessen bij jou passen!

LEES MEER
Leefstijlprogramma
fixed-col-3-img1

Maak nu kennis met ons Leefstijlprogramma. Voor een andere levensstijl is meer nodig dan alleen sporten. Lees nu meer over dit unieke programma

LEES MEER
Fitness
fixed-col-3-img1

Kom nu Fitnessen bij Atrium. Wij zijn 24 uur per dag geopend en bieden naast fitness ook personal training. Kijk snel verder om te zien welk fitness abonnement bij jou past

LEES MEER

Personal Training bij Atrium

Nog sneller je doelen halen met je personal trainer van Atrium Sport

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op >>
logo-ico