Zoek

Fysiotherapie Ouddorp

FYSIOTHERAPIE OUDDORP

Bent u op zoek naar een goede fysiotherapeut in Ouddorp, Goedereede, Mellissant of Stellendam? Zoek niet verder! Bij Atrium sport&health in Ouddorp kunt u terecht voor fysiotherapie van een erkende therapeut van Fysio Actief. Zij zijn gespecialiseerd in fysiotherapie, sportfysio en manuele therapie.

WAAROM GA IK NAAR DE FYSIOTHERAPEUT?

Het menselijk lichaam zit knap in elkaar. Onze spieren, botten en gewrichten werken nauw samen, zodat we probleemloos kunnen bewegen. Pas wanneer we ergens last van krijgen, bijvoorbeeld tijdens het sporten, komen we erachter hoe belangrijk het is dat deze samenwerking in ons lichaam goed verloopt. Een fysiotherapeut in Ouddorp van Fysio Actief kan u hierbij helpen. Hij of zij kijkt niet alleen naar een behandeling van uw klachten, maar helpt u ook om ergere klachten te voorkomen. Zo kunt u straks weer probleemloos en vrij bewegen!

FYSIOTHERAPIE BIJ FEELGOODCLUB ATRIUM

Zoekt u een goede fysio in Goedereede, Ouddorp, Mellissant , Stellendam? Naast uw groepsles van Les Mills, spinning of fitness kunt u ook bij ons terecht voor fysiotherapie, zodat u optimaal kunt (blijven) bewegen. Het is goed om te weten dat de fysio niet alleen kan helpen om klachten te behandelen, maar ook om klachten te voorkomen.

EEN MULTIFUNCTIONEEL FITNESSCENTRUM

Atrium is een multifunctioneel fitnesscentrum, vlakbij Goedereede in Ouddorp. Waar jong en oud zich ook uitleven tijdens cardio, fitness en groepslessen. Heeft u behoefte aan persoonlijke begeleiding? Onze fysio én onze personal trainers stellen graag een persoonlijk fitnessplan voor u op.

MEER WETEN?

Meer weten over de fysiotherapie, manuele therapie of sportfysiotherapie neem dan contact op met Fysio Actief  Janet Ringelberg 0187-681265.

Meer weten over één van onze andere faciliteiten?  Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.