Fitter & Vitaler
bij Atrium

Lees meer

Fysiotherapie Ouddorp

Bent u op zoek naar een goede fysiotherapeut in Ouddorp, Goedereede, Mellissant of Stellendam? Zoek niet verder! Bij Feelgoodclub Atrium in Ouddorp kunt u terecht voor fysiotherapie van een erkende therapeut van Fysio Actief. Zij zijn gespecialiseerd in fysiotherapie, sportfysio en manuele therapie.

Waarom ga ik naar de fysiotherapeut?

Het menselijk lichaam zit knap in elkaar. Onze spieren, botten en gewrichten werken nauw samen, zodat we probleemloos kunnen bewegen. Pas wanneer we ergens last van krijgen, bijvoorbeeld tijdens het sporten, komen we erachter hoe belangrijk het is dat deze samenwerking in ons lichaam goed verloopt. Een fysiotherapeut in Ouddorp van Fysio Actief kan u hierbij helpen. Hij of zij kijkt niet alleen naar een behandeling van uw klachten, maar helpt u ook om ergere klachten te voorkomen. Zo kunt u straks weer probleemloos en vrij bewegen!

Fysiotherapie bij Feelgoodclub Atrium

Zoekt u een goede fysio in Goedereede, Ouddorp, Mellissant , Stellendam? Naast uw groepsles van Les Mills, spinning of fitness kunt u ook bij ons terecht voor fysiotherapie, zodat u optimaal kunt (blijven) bewegen. Het is goed om te weten dat de fysio niet alleen kan helpen om klachten te behandelen, maar ook om klachten te voorkomen.

Een multifunctioneel fitnesscentrum

Feelgoodclub Atrium is een multifunctioneel fitnesscentrum, vlakbij Goedereede in Ouddorp. Waar jong en oud zich ook uitleven tijdens cardio, fitness en groepslessen. Heeft u behoefte aan persoonlijke begeleiding? Onze fysio én onze personal trainers stellen graag een persoonlijk fitnessplan voor u op.

Meer weten?

Meer weten over de fysiotherapie, manuele therapie of sportfysiotherapie neem dan contact op met Fysio Actief  Janet Ringelberg 0187-681265.

Meer weten over één van onze andere faciliteiten?  Neem contact met ons op voor meer informatie.

Groepslessen
fixed-col-3-img1

Bij Atrium bieden wij veel verschillende soorten groepslessen aan. Kijk eens verder om te zien welke groepslessen bij jou passen!

LEES MEER
Leefstijlprogramma
fixed-col-3-img1

Maak nu kennis met ons Leefstijlprogramma. Voor een andere levensstijl is meer nodig dan alleen sporten. Lees nu meer over dit unieke programma

LEES MEER
Fitness
fixed-col-3-img1

Kom nu Fitnessen bij Atrium. Wij zijn 24 uur per dag geopend en bieden naast fitness ook personal training. Kijk snel verder om te zien welk fitness abonnement bij jou past

LEES MEER

Personal Training bij Atrium

Nog sneller je doelen halen met je personal trainer van Atrium Sport

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op >>
logo-ico