Fitter & Vitaler
bij Atrium

Lees meer

Leefstijl,voeding en afvallen

Wat mensen moeten veranderen als ze gezonder willen leven is niet moeilijk. Hoe mensen dit moeten doen kan een stuk lastiger zijn. Het doel is om een gezonde leefstijl te ontwikkelen en aan te leren tot een blijvende gewoonte.

Wil je afvallen, in vorm blijven of misschien wel aankomen dan kan je een afspraak maken met onze Body Support Coaches.  We bieden een traject van 12 weken aan met weekmenu’s,  weeg en meet momenten en een ondersteunende app om het je makkelijk te maken.

Heb je meer behoefte aan hulp bij je eet-en drinkpatroon dan kan Titia Kamstra van Balans voedingsadvies u verder helpen. Titia is een BGN-erkende opleiding Gewichtsconsulent en werkt met de Schijf van Vijf. De begeleiding door een erkend BGN-gewichtsconsulent wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. Je kunt de voorwaarden terugvinden in jouw zorgpolis.

In iedere even week is Balans Voedingsadvies op de maandagavond vanaf 18.30 uur present bij Atrium , iedere oneven week op de donderdagavond, dezelfde tijd.  Je kunt langskomen voor informatie, vragen, een afspraak maken of gewoon even gezellig een praatje maken.

Direct aanmelden kan bij onze receptie, telefonisch 0187-683522 of email Info@atriumsport.nl

Groepslessen
fixed-col-3-img1

Bij Atrium bieden wij veel verschillende soorten groepslessen aan. Kijk eens verder om te zien welke groepslessen bij jou passen!

LEES MEER
Leefstijlprogramma
fixed-col-3-img1

Maak nu kennis met ons Leefstijlprogramma. Voor een andere levensstijl is meer nodig dan alleen sporten. Lees nu meer over dit unieke programma

LEES MEER
Fitness
fixed-col-3-img1

Kom nu Fitnessen bij Atrium. Wij zijn 24 uur per dag geopend en bieden naast fitness ook personal training. Kijk snel verder om te zien welk fitness abonnement bij jou past

LEES MEER

Personal Training bij Atrium

Nog sneller je doelen halen met je personal trainer van Atrium Sport

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op >>
logo-ico