Interesse in Atrium?

Vraag Startinfo
aan!
Lees meer

Leefstijl en voeding in balans

Wat mensen moeten veranderen als ze gezonder willen leven is niet moeilijk. Hoe mensen dit moeten doen kan een stuk lastiger zijn. Het doel is om een gezonde leefstijl te ontwikkelen en aan te leren tot een blijvende gewoonte.  Wil je hulp bij dit doel dan kan je een afspraak maken met onze personal trainers. Zij kunnen je de basis leren over gezonde voeding. Heb je meer behoefte aan hulp bij je eet-en drinkpatroon dan kan Titia Kamstra van Balans voedingspraktijk u verder helpen. Titia is een BGN-erkende opleiding Gewichtsconsulent. De begeleiding door een erkend BGN-gewichtsconsulent wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. Je kunt de voorwaarden terugvinden in jouw zorgpolis.

In iedere even week is Balans Voedingsadviespraktijk op de maandagavond vanaf 18.30 uur present bij Atrium , iedere oneven week op de donderdagavond, dezelfde tijd.  Je kunt langskomen voor informatie, vragen, een afspraak maken of gewoon even gezellig een praatje maken.

Ook liggen er in onze lounge kookboeken waarin je leuke recepten kunt uitzoeken om wat variatie in je dagelijkse menu te brengen.

Nieuw!!!!!!!!

Leefstijlgroep Feel Good Food & Fit

Heel veel mensen zijn bezig met hun gewicht en gezondheid. En er bestaan zoveel verschillende diëten. Bij sommige lukt gewicht verliezen niet zo makkelijk en bestaat het gevaar dat je je motivatie verliest. En dat is jammer! Daarom starten we een leefstijlgroep Feel Good Food & Fit van 8 weken om je te leren bewuste keuzes te maken en hoe je op een gezonde manier kan afvallen met voeding en beweging. Aan de hand van praktische tips kunnen kleine veranderingen al leiden tot resultaat.
Onze cursus wordt gegeven door gewichtsconsulent Titia Kamstra B.G.N. gecertificeerd en
Personal trainer Eric Verbrugge.
Start: vrijdag 18-01-2019
Tijd: 19.30-20.30u
Waar: Feelgoodclub Atrium Ouddorp
Traject: 8 weken met een extra weeg en meet
moment na het traject op vrijdag- avond 12-4-19
Prijs: voor leden €89,00
voor niet leden incl. sporten €189,00

Direct aanmelden kan bij onze receptie, telefonisch 0187-683522 of email info@atriumsport.nlInfo@atriumsport.nl

Groepslessen
fixed-col-3-img1

Bij Atrium bieden wij veel verschillende soorten groepslessen aan. Kijk eens verder om te zien welke groepslessen bij jou passen!

LEES MEER
Leefstijlprogramma
fixed-col-3-img1

Maak nu kennis met ons Leefstijlprogramma. Voor een andere levensstijl is meer nodig dan alleen sporten. Lees nu meer over dit unieke programma

LEES MEER
Fitness
fixed-col-3-img1

Kom nu Fitnessen bij Atrium. Wij zijn 24 uur per dag geopend en bieden naast fitness ook personal training. Kijk snel verder om te zien welk fitness abonnement bij jou past

LEES MEER

Personal Training bij Atrium

Bij Atrium bieden wij Personal Training aan.

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op! Meer informatie
logo-ico