Zoeken

Groepslessen

Bekijk hier ons huidige aanbod van Groepslessen. Voor het lesrooster klik hier.

Body Balance

Bij BODYBALANCE™ kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers. Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, dan is BODYBALANCE een geweldige kennismaking met deze discipline en een goede aanvulling op alle andere sporten. De variatie in BODYBALANCE zorgt ervoor dat ook mensen die al bekend zijn met yoga erg genieten van het programma.

Body Pump

Body Pump is de originele barbell les die je hele lichaamversterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft – en snel!

Body Tone

Body Tone is een complete full body workout die gericht is op kracht, cardio en core training, waarbij je veel calorieën verbrandt en je conditie in snel tempo verbetert. Na de les voel je je fit en vol energie. Body Tone is ontwikkeld door een team van professionele groepsfitness experts, waardoor je altijd verzekerd bent van een van de veiligste en meest effectieve workouts ter wereld.

Circuit training

Circuit training is een vorm van conditie training en kracht-uithoudingsvermogen. De trainingen worden gegeven in de fitnesszaal/groepszaal of buiten. Hierin zijn verschillende vormen van trainingen beschikbaar. De circuit trainingen verschillen van Billen Buik Benen tot sport gerelateerd trainingen.

Hatha Yoga

Hatha yoga is een van de oudste vormen van yoga en wordt gezien als de basis van vele vormen van yoga. Veel van de termen die in de yoga worden gebruikt komen uit het Sanskriet. Als je de tekst Hatha yoga letterlijk zou vertalen, dan betekent Hatha harde en yoga verbinding. De Hatha yogales is verdeeld in een aantal verschillende onderdelen. En alle onderdelen zijn even belangrijk. Stilzitten Opwarmen Houdingen Ademhalingsoefeningen Eindontspanning De lessen Hatha yoga zijn meestal rustig, maar bevatten ook zeker houdingen waarbij kracht en focus belangrijk zijn. De lessen zijn laagdrempelig en voor de iedereen toegankelijk, ook als je nog geen ervaring hebt. Veel houdingen kunnen aangepast worden, zodat de houding veilig is voor jou.

Indoor Cycling

SPINNING (indoor cycling) is een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten. Bij een les spinning gebruik je tussen de 600 en 800 calorieën. Spinning maakt dus een einde aan het overtollige vet van het hele lichaam en specifiek het vet op buik, billen en benen.

Jeugd fitness

Jeugd Fitness is een workout speciaal voor de junioren onder ons met een leeftijd van 12 t/m 15 jaar. Het is een workout waarin spelenderwijs kracht en conditie training wordt gegeven.

LM Core

CX Worx concentreert zich op de midsectie, versterkt en vormt de buik- en bilspieren, terwijl het ook de functionele kracht verbetert en het preventief werkt tegen blessures. Gedurende 30 minuten, en zes verschillende tracks, train je de romp en spierlussen die je boven- en onderlichaam met elkaar verbinden

Vinyasa flowyoga

Vinyasa yoga is een dynamische vorm van yoga en is momenteel de meest voorkomende yogastijl. Vinyasa staat ook wel bekend als Flow yoga: je kunt het het beste voor je zien als coördinatie van een flow van bepaalde houdingen op de beweging van de ademhaling. Je flowt als het ware van de ene naar de andere houding in een sequence.

Virtueel spinning

Virtueel spinning is de nieuwste vorm van spinning en is een sensationele ervaring. Onder begeleiding van je persoonlijke virtuele coach, ga je iedere keer weer een nieuwe uitdaging aan. De virtual coach neemt je mee door de verlichte straten van Monaco of naar de top van de Alp d`Huez

Zumba

Latin Move is een intensieve fitnessworkout, maar vooral erg leuk! Na een lesje Zumba voel je je absoluut fit, energiek en vrolijk. De Zumba-choreografie is gebaseerd op swingende en verleidelijke dansstijlen zoals Merengue, Salsa, Samba, Flamenco, Reggaeton en Bachata. Lekker dansen, zwieren en schudden dus. Een uurtje Zumba vliegt voorbij! Werken aan je lichaam en plezier maken tegelijk!

Wil je een keer gratis een les uitproberen laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

Gratis groepsles uitproberen?

Wil je een keer gratis een les uitproberen laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.